verzekering

De verzekering van uw minicar

U bent helemaal tevreden met uw minicar en we hopen natuurlijk dat u lang plezier heeft van uw nieuwe aanwinst. Toch kan het zo zijn dat er schade ontstaat, veroorzaakt door uzelf of door iemand anders.
Heel vervelend dat er schade is ontstaan, maar dan is het goed om te weten dat er bijvoorbeeld een verplichte WA-verzekering afgesloten moet worden voor de minicar.
Aan de volgende eisen moet dan worden voldaan:

  • Uw brommobiel heeft een bromfiets-kenteken
  • U bent 16 jaar of ouder
  • Uw brommobiel heeft 4 wielen en een omsloten ombouw
  • Uw brommobiel bereikt een maximumsnelheid van 45km per uur


Niet alle verzekeringsmaatschappijen accepteren brommobielen. Informeer dan ook goed naar de mogelijkheden en de kosten.
WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Bij een WA-dekking krijgt de verzekerde bij een schade door verzekerde zelf veroorzaakt of schade waarvan niet bekend is wie de veroorzaker is, de reparatiekosten van de eigen brommobiel niet vergoed. De schade aan de tegenpartij wordt wel vergoed. Het is raadzaam om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten bij enkel een WA-dekking. Als een brommobiel schade heeft opgelopen die veroorzaakt is door derden, stelt uw rechtsbijstandsverzekering de tegenpartij aansprakelijk zodat uw schade mogelijk vergoed wordt.

Waarom kiezen voor Rensing Minicars?

Eerlijke prijzen & persoonlijk advies

U kunt meteen een proefrit maken

Jarenlange ervaring

Ruime en wisselende voorraad

0
OP VOORRAAD
0
MINICARS VERKOCHT